Ik sta voor wat ik leef: ‘Het leven is vol mogelijkheden om vanuit jezelf je gelukkig te voelen, en anderen ook wat gelukkiger te laten zijn, en samen zo de wereld wat mooier te maken.’

Je kunt pas aan anderen iets leren door wat je zelf hebt doorleefd en door je eigen uitdagingen te overwinnen!
Een fikse fysieke tegenslag van herseninfecties na mijn Master afstuderen aan de Universiteit Leiden, gaf mij het gevoel helemaal niks meer zeker te weten. Tegelijkertijd werd ik in deze pittige periode zo ongelooflijk mooi en oprecht gesteund door lieve en dierbare mensen om me heen, putte ik veel kracht uit het in de natuur zijn, dat ik mijn verdere leven echt als een cadeau zie.
Stapje voor stapje ging ik het proces met mezelf aan om het beste uit mezelf te halen, juist ook gedurende nieuwe uitdagingen die ik op mijn pad tegenkwam (een verbouwing, zwangerschappen en bevallingen, twee bijzondere kinderen opvoeden). Ik gebruik fasen in mijn leven om van te leren en te groeien. Om vanuit mijn eigen ervaring, kracht en potentieel anderen te helpen ook hun eigen potentieel te ontdekken, te ontwikkelen en tot volle bloei te laten komen, en je onderweg vooral gelukkig en dankbaar te voelen.

Duurzaam en Empowered door Kaptein Mens en Werk
Ik wil echt een verschil maken in deze wereld door in mijn leven, mensen op een duurzaam voedende manier te empoweren en meer bewust te laten zijn. Ik focus op persoonlijke en zakelijke groei, zodat ieders potentieel tot bloei komt. En dat tevens - hoe klein dit ook moge zijn - ieder ook iets positief bijdraagt aan de natuur, aan onze planeet.

Na het project A Child of Our Time, waarbij Natuur, Kunst en Duurzaam Ondernemen prachtig samen kwamen, ondersteunde ik vanuit Kaptein Mens en Werk het initiatief 'de Geluksroute'. Ik hielp mee Geluksroute Delft te realiseren, waarbij vanuit ieders talenten en aandacht voor elkaar, geluk werd ervaren en gedeelt. Momenteel ben ik bezig om het Therapeutisch Centrum van Buitenleeft financieel te steunen, naast het plukabbonnement dat we zelf als familie daar hebben.

Kaptein Mens en Werk werkt vanuit kantoor aan huis, en voor zakelijke gesprekken bij klanten op kantoor of Het Coachhuis (in het Tauro gebouw) aan de Marshalllaan 2 te Delft. Verder wordt voor buitensessies regelmatig gekozen voor de duinen en het kustgebied de Zandmotor bij Monster met de fijne locatie The Coast als uitvalbasis, of de Delftse Hout met de uitspanning Cafe Du Midi waar het goed opladen is met heerlijke fairtrade en biologische streekproducten.

Bel of mail mij gerust op 06 - 5108 3390 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.